Wellness Haaksbergen

Wellness Haaksbergen is lekker relaxen en genieten

Bij USA Sport & Healthclub denk je al gauw aan inspanning, maar ook voor ontspanning ben je bij ons aan het goede adres. Het woord ‘wellness’ is een combinatie van de Engelse woorden ‘well being’ en ‘fitness’ en richt zich op het optimaliseren van lichamelijk en geestelijk welbevinden. Ontspanning is hierbij het kernwoord. Dus wil je na het sporten of na een drukke werkdag even lekker bijkomen, maak dan gebruik van onze wellness faciliteiten.

De sauna’s

Bij ons vind je de ultieme combinatie van sport en ontspanning! Naast twee binnensauna’s en één buitensauna, kun je bij USA Sport & Healthclub ook genieten van infrarood sauna’s. Wil je wellness combineren met een bruin kleurtje dan kun je na de sauna gebruik maken een van onze zonnebanken! Voor meer info over onze sauna’s en openingstijden klik hier.

De zonnestudio

Een van de andere wellness faciliteiten bij USA Sport & Healthclub is onze uitgebreide zonnestudio. Wij hebben maar liefst vier professionele zonnebanken waarvan een staande. Verantwoord bruin worden staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom voldoen al onze zonnebanken aan de wettelijke 0,3 norm. Wil je meer informatie over onze zonnestudio klik hier.

De pedicure

Sinds 1 april 2014 heeft Wendy Engelman haar pedicure praktijk aan de Trompstraat 16 in Haaksbergen in het pand van USA Sport & Healthclub. Daarvoor heeft ze 10 jaar haar praktijk aan de Buurserstraat gehad.
De praktijk is aangesloten bij de landelijke branche organisatie ProVoet. Vanwege dit keurmerk weet u dat u door een vakkundige pedicure wordt behandeld.
Heeft u diabetes of reuma? Ook dan kunt u aan de Trompstraat terecht. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u de behandeling kunt declareren.
Bewijs u en uw voeten dus een plezier en maak gauw een afspraak bij pedicure praktijk Wendy Engelmann. Voor meer informatie klik hier.

Voor wellness in Haaksbergen kom je naar USA Sport & Healthclub.

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!