Sportschool Haaksbergen
USA Sport & Healthclub
Home > Sportschool Haaksbergen

Dé sportschool in Haaksbergen is al ruim 28 jaar USA Sport & Healthclub

Ben je op zoek naar een sportschool in Haaksbergen, dan ben je bij USA Sport & Healthclub aan het goede adres. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Dat geldt voor iedereen. Daarom voelen zowel jong als oud zich bij ons thuis.

In onze sportschool werken alleen goed opgeleide sportinstructeurs voor wie het een passie is de mensen te motiveren en te inspireren hun doelen te stellen en te behalen en grenzen te verleggen.

Wat heeft onze sportschool te bieden?

Onze sportschool beschikt over maar liefst 2000 m² indoor sportoppervlak verdeeld over zeven zalen. Een van deze zalen is de gym waar volop machines staan en gewichten liggen om de nodige spiermassa op te bouwen. Van deze gym kan 21 uur per dag gebruik gemaakt worden.

Naast de gym hebben we ook diverse groepsleszalen. Denk hierbij bv. aan onze Megawalkzaal, Spinningzaal, Circuitzaal. Met een lesrooster waar meer dan 80 lessen op staan, staat onze sportschool in Haaksbergen in de wijde omgeving bekend als groepslesspecialist.

Je hoeft bij USA Sport & Healthclub echter niet alleen indoor te sporten. Ben je meer van het buiten sporten? Dat kan nu ook. Aan de voorkant van onze sportschool hebben we een 1500 m² sportpark gebouwd, waar met mooi weer diverse lessen zoals bootcamp, CrossBox, yoga, etc. gegeven worden of waar je vrij kunt trainen. Dit is wat sporten bij USA in Haaksbergen nu nog completer maakt.

Het sociale aspect staat bij onze sportschool hoog in het vaandel

Bij USA Sport & Healthclub vinden wij het sociale aspect enorm belangrijk en staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat onze leden de mogelijk hebben om gezellig na of bij te kunnen praten. De bar in onze sportschool is een ruimte waar dat kan en waar de koffie en thee altijd voor je altijd klaar staat!

Kom dus naar onze sportschool in Haaksbergen. Wij zijn er voor jou!

USA Sport & Healthclub Haaksbergen

Wil je zelf een keer ervaren of USA Sport & Healthclub bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!