X-FIIT

Wat is X-FIIT?

X-FIIT is een Fast Intensity Interval Training. Een X-FIIT training is een interval training die het uiterste van je vergt! Het is een combinatie van ‘explosieve’ cardio (op volle snelheid sprinten) en pittige oefeningen (o.a. squats, push-ups en sit-ups). Lang pauze houden? Vergeet het maar!

Bij X-FIIT training doe je een reeks 3 oefeningen, bestaande uit kracht afwisselend met conditie en functionaliteid, gedurende 5 minuten in hoge snelheid in een bedaald aangegeven hoeveelheid, na deze aangegeven 5 minuten is er een korte pauze en veranderen de 3 oefeningen en de herhalingen.
Bij deze training heb je een hoge vetverbranding en een verbetering kracht en conditie.

X-FIIT onder begeleiding

Een X-FIIT training doe je op de sportschool, onder begeleiding van experts. Dan weet je zeker dat je de oefeningen op de juiste wijze uitvoert.
De instructeur motiveert je iedere seconde en controleert ook jouw uitvoering van de oefeningen. X-FIIT training is zeer uitdagend en voor een brede groep mensen vol te houden. De les kun je altijd op je eigen niveau doen. Vind je de training te pittig dan kun je ook een tandje lager meedoen door bijvoorbeeld minder of helemaal niet
te springen of minder gewicht (belasting) te gebruiken. Om deze reden kan iedereen meedoen aan deze les.

X-FIIT:

  • 45 minuten les
  • neem handdoek en bidon mee
  • X-FIIT les is op donderdag om 10:00 uur!
  • TIP: doe voor de X-FIIT les een warming-up op de cardiotoestellen (10min.

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!