Steps & BBB

Steps & BBB Haaksbergen al meer dan 18 jaar een succes bij USA Sport & Healthclub

De Steps & BBB les bij USA Sport & Healthclub in Haaksbergen is al meer dan 18 jaar een enorm succes. Het is een zeer effectieve training, gericht op het versterken van de drie grote spiergroepen ook wel de drie B’s genoemd: Buik, Benen en Billen. Daarnaast ligt de nadruk op het verbeteren van de conditie.

De Steps & BBB les bestaat uit twee delen. Het ene deel van deze workout staat in het teken van Steps: stevig bewegen op de maat van motiverende muziek. Het andere deel staat in het teken van oefeningen om het BBB-gebied optimaal in vorm te brengen.

Ook bij Steps & BBB speelt de step, een in hoogte verstelbaar bankje, de hoofdrol, want de spierversterkende en conditionele oefeningen worden op, over en rond de step gedaan. Soms worden ook andere hulpmiddelen ingezet, zoals dynabands, gewichten en tubes.

Al met al is Steps & BBB een heerlijke workout voor dames die hun conditie willen verbeteren en calorieën willen verbranden. Onder begeleiding van enthousiaste instructrices zorg je er dan ook voor dat je vetverbranding op volle toeren draait.

Dus houd je van lekker zweten? Dan is deze Steps & BBB les beslist iets voor jou, want deze steps les in combinatie met de diverse spierversterkende oefeningen voor de buik, benen en billen zorgt voor een strak en slanker lichaam!

De Steps & BBB groepsles bij USA is een uitdagende les geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Gratis Steps & BBB proefles

Kom voor Steps & BBB in Haaksbergen naar USA Sport & Healthclub. Plan hier je gratis proefles. Wij geven je vooraf graag een rondleiding en de nodige

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!