Personal Training

Personal training Haaksbergen is nu voor iedereen toegankelijk!

Tegenwoordig willen steeds meer mensen sporten met een personal trainer. En dat is niet gek als je beseft dat ongeveer 80% van de mensen die begint met fitness binnen 6 maanden weer stopt. Een stok achter de deur biedt daarom uitkomst. Je maakt een afspraak met een van onze ervaren personal trainers die de volle aandacht voor je heeft en je motiveert en inspireert om je doelen te stellen en te behalen. Tijdens de personal training sessies word je tot het maximale gedreven en zoek je daadwerkelijk de grenzen op. Hierdoor boek je veel sneller resultaat!

Smallgroup Training

Trainen in kleine groepjes spreek sommige meer aan dan anderen. Ben jij een type dat in groepjes wil trainen tot maximaal 7 personen dan biedt Small Group training de uitkomst. Bij deze beperkte omvang is sporten met persoonlijke begeleiding heel goed mogelijk. Je kunt je eigen groep starten met vrienden/bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Afgezien van het feit dat het voordeliger is, kun je elkaar motiveren en scherp houden. Daarbij komt nog eens dat het gezellig is!
Een Small Group Personal Training sessie duurt 45 minuten. De workouts zijn gericht op conditie, functioneel trainen, core- en houdingsscholing, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie. Kortom; alle spiergroepen komen aan bod! Prijs: USA leden € 5,- per les, ben je (nog) geen lid van USA € 15,- per les.

Kosten Personal training

De kosten vallen reuze mee, dit is namelijk maximaal 45 euro per maand voor meer (2x of vaker) wekelijkse trainingen.
Wil je hierover meer weten? benader mij dan direkt en je krijgt meteen advies op maat: 06-24727676

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!