Jumping

Wat is Jumping®?

Jumping® Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines. Deze training is een combinatie van snelle en langzame sprongen, variaties van de traditionele aerobic stappen, dynamische sprints en “power sport” elementen. Door de veerkrachtige ondergrond zijn deze niet zo belastend voor de gewrichten dan wanneer je deze oefeningen op een vaste ondergrond zou uitvoeren. Je balans en lichaamscoördinatie verbeteren aanzienlijk met Jumping® Fitness.

Bij Jumping® Fitness speel je feitelijk met de zwaartekracht. Hierdoor worden meer dan 400 spieren aangespannen en ontspannen – meer dan in elke andere duursport.

De training beperkt zich tot het oppervlak van de trampoline die je in de les gebruikt.
De Jumping® Fitness-training is zo ontworpen dat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. De combinatie van snelle sprints op de trampoline en trage sprongen afkomstig uit de krachttraining, stimuleert de vetverbranding van het lichaam sterk. Het brede scala aan Jumping® Fitness-oefeningen biedt de garantie dat je je hele lichaam versterkt. Een essentieel onderdeel van de training is het verbeteren van je lichamelijke balans. Deze specifieke evenwichtstraining versterkt vooral de diepe rugspieren, die normaal moeilijk te trainen zijn.

Door regelmatig Jumping® Fitness te beoefenen, merk je in korte tijd al het positieve effect ten aanzien van conditieverbetering, gewichtsverlies en spieraansterking. Je verbrandt drie keer zoveel calorieën als tijdens het joggen en dankzij de energieke en flexibele training worden de gewrichten ontzien. Door de elastische vering van de trampoline is deze les dus minimaal belastend voor je gewrichten en erg bevorderend voor je spierkracht, stofwisseling, hart, bloedsomloop en lymfestelsel. Bovendien helpt Jumping® Fitness osteoporose en incontinentie tegen te gaan.

Basis conditie

Heb je de laatste maanden niet gesport, zorg er dan eerst voor dat je je basis conditie opbouwt! Jumping is niet geschikt voor mensen die niet sporten!
Is je basis condinditie redelijk tot goed? Kom jezelf dan fit jumpen bij USA Healthclub!

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!