HipHop

Dansstudio X-Dance nu ook bij USA Sport & Healthcub

Dansstudio X-Dance biedt al 18 jaar in Twente danslessen aan voor dansers vanaf 2 jaar in verschillende dansstijlen zoals ballet, hiphop, modern en streetdance. De dansschool wordt geleid door Hani Andary en Esmee Cornet, beide professionele uitvoerende dansers afkomstig uit het werkveld. Ze bieden een ontzettend breed en groot aanbod aan voor zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Of je nu puur voor je plezier bij komt dansen of echt verder wilt met je passie, zij doen ons best voor iedereen!

HipHop voor Kids

Dansen is voor iedereen! Dus ook voor kinderen van jonge leeftijden. Tijdens de HipHop les krijgen kinderen vanaf zes jaar een dansje aangeleerd op hedendaagse muziek. Onze docenten leren de kinderen naast enkel een dans ook hoe ze hun lichaam kunnen gebruiken en hoe ze ritmes kunnen herkennen. Daarnaast wordt er soms ook samengewerkt waardoor ook nog eens het sociale contact bevorderd wordt.
HipHop is dé dansles voor jonge kinderen die graag bewegen op muziek. Een erg leuke en vooruitstrevende manier van dansen dus!

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Misschien heb je ook interesse in