Buiten Sporten

Buiten sporten in Haaksbergen: kom naar USA Sport & Healthclub

Fitness outdoor terrein

Buiten sporten Haaksbergen

Het outdoor sport terrein is open. Ondanks alle beperkingen doen we ons best om iedereen binnen de maatregelen van het RIVM te kunnen laten buiten sporten. Het outdoor sport terrein beschikt over meerdere sportvelden waaronder een afdeling voor krachttraining en fitness waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Het buiten sporten ziet er wellicht net wat anders uit dan je gewend bent, maar met de persoonlijke begeleiding van onze trainers heb jij jouw draai zo weer gevonden. Onze trainers helpen je graag bij het buiten sporten met de beschikbare toestellen om een trainingsschema op te stellen. Ook kun je in kleine groepjes buiten sporten. Het leuke van buiten sporten in een klein groepje, is dat je elkaar ook kan uitdagen en stimuleren.

Ben je geen lid en zou je een keer mee willen doen of wil je informatie, aarzel niet en plan een proefles of een afspraak.
Als je al lid bent en je wilt komen sporten is het van belang om te reserveren via de Compedfit app.

Openingstijden OUTDOORTERREIN buiten sporten:
ma t/m vr geopend van 08:00 – 21:30 uur en za t/m zo van 08:30 – 13:00 uur.

Gratis fitness proefles

Kom voor fitness in Haaksbergen naar USA Sport & Healthclub. Plan hier je gratis proefles. Wij geven je vooraf graag een rondleiding en de nodige informatie voordat je aan de slag gaat.

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!