Bootcamp

Bootcamp Haaksbergen het ultieme outdoor trainingsprogramma

Net als Crossfit kun je Bootcamp het beste in het kort samenvatten als ‘afzien, discipline, doorzettingsvermogen’. Het enige verschil is dat Bootcamp in de frisse buitenlucht plaatsvindt. Is dit wat jij zoekt in een trainingsprogramma? Dan is Bootcamp beslist iets voor jou!

De bootcamp methode komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger, waar het een middel is om soldaten voor te bereiden op zware taken. De commerciële variant, die hiervan is afgekeken, is voor alle sportniveaus toegankelijk. Als een bootcamp training goed gegeven wordt, wordt er aandacht geschonken aan het hele lichaam met een full body workout.

Tijdens een bootcamp training wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse. Door zowel conditietraining, als krachtoefeningen te combineren, werkt je effectief aan je fitheid! Een training bestaat doorgaans uit hardlopen, intervaltraining en specifieke fitnessoefeningen die meestal zonder inzet van extra apparaten uitgevoerd worden.

Door regelmatig aan Bootcamp training mee te doen, krijg je een betere conditie, je lichaam wordt strakker, je houding beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding. De training is dus super allround en daarom een ideale workout. Natuurlijk zie je alleen effect als je regelmatig traint en daarnaast op je voeding let, maar dat geldt voor alle vormen van training.

Doordat de training buiten wordt gegeven, ben je er letterlijk even ‘uit’. Naast het bezig zijn met je lichaam, helpt het ook altijd om even helemaal je hoofd leeg te maken en je te focussen op je eigen lichaam en de omgeving.

Voor wie is bootcamp?

Bootcamp is zeker niet alleen voor de topfitte, jonge, strakke mensen onder ons. Een trainer kan voor iedere oefening variaties bedenken, waardoor hij voor iedereen goed uit te voeren is.

Bootcamp voor kids

Bootcamp Haaksbergen bij USA Sport & Healthclub biedt niet alleen lessen voor volwassenen, maar ook lessen speciaal gericht op kinderen! Zo zij er lessen in de leeftijdscategorie 6 t/m 11 jaar en 12 t/m 14 jaar. Kijk op ons lesrooster voor de tijdstippen.

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!