Body Support

Start met een gezonde leefstijl met Body Support!

Na 4 of 8 weken ben je gegarandeerd kilo’s kwijt en is je vetpercentage flink gedaald! Met Body Support bij USA sport je 2 keer of vaker per week, je conditie verbeterd en de verbranding gaat omhoog. Elke week word je fitter en krijg je meer energie.
Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je hoeft absoluut geen honger te lijden om op gewicht te komen en te blijven. Het voedingspatroon is gezond, gevarieerd en eenvoudig te bereiden.
De persoonlijk op jou afgestemde voedingsschema’s worden ook in een app weergegeven. Het programma biedt traditionele menutypes, maar ook eiwitrijk, gluten- of lactose-intolerant en veganistisch. Samen met je coach vul je je dieet wensen in, daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking. Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en  kun je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

Wil jij ook afvallen en tegelijkertijd fitter worden? Meld je dan nu aan!
Vul jouw gegevens in op het contactformulier en klik daarna op verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en geven we je uitleg over het Body Support afslankprogramma. Uiteraard is dit vrijblijvend en zijn hier geen kosten aan verbonden!

Voordelen van Body Support!

Het Body Support programma biedt een blijvende oplossing om anders te gaan eten, bewegen en ontspannen.

De voordelen van Body Support bij USA op een rij:

  • Elke week Bodyblogmeting (gewichtsverlies en spieropbouw).
  • Voedingsschema op maat.
  • Alle boodschappen zijn verkrijgbaar in de supermarkt en het hele gezin kan mee-eten.
  • Persoonlijke coaching t.a.v. voeding en training.
  • Wekelijks afspraak/contactmoment en advies.

BenFit is een 4 of 8 weken programma met wekelijkse persoonlijke coaching van een Body Support-coach!

Het Body Support afslankprogramma kun je ook volgen zonder lid te zijn van USA Sport & Healthclub.
Voor een optimaal resultaat is het echter aan te bevelen om gedurende het programma te trainen met een speciaal trainingsschema voor het verlagen van je vetpercentage. Trainingslessen zoals eGym, Crossbox -Circuit, Megawalk, BBB en Buiktrainingen.
In overleg wordt bepaald wat voor jou het beste is.

Kosten:

Je kunt kiezen of je een 4 of 8 weken traject kiest. Start je een 4 weken traject dan zijn de kosten €34,95. Wil je een stapje verder er kies je direct voor het 8 weken traject dan krijg je een korting en betaal je €69,95!

Bel direct naar onze gespecialiseerde afslankcoach: tel: 06 – 247 27 676

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Misschien heb je ook interesse in