Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness voor werknemers High Five Health Promotion of Bedrijfsfitness Nederland

USA Sport & Healthclub is aangesloten bij zowel Bedrijfsfitness Nederland als bij het Nationaal Gezondheidsplan van High Five. Dat betekent dat wanneer jouw werkgever is aangesloten bij één van deze twee aanbieders je voordelig kunt sporten bij USA.

Hoe werken het High Five Health Promotion en Bedrijfsfitness Nederland

Als je lid bent van USA

  • Ben je als medewerker geïnteresseerd in bedrijfsfitness via High Five of Bedrijfsfitness Nederland, maar bied je werkgever dit nog niet aan? Neem dan contact op met je P&O afdeling of met op één van beide organisaties.

Als je nog geen lid bent van USA

  • Bied je werkgever bedrijfsfitness via het High Five of Bedrijfsfitness Nederland, maar bent je nog geen lid bij USA? Vraag je P&O afdeling dan om meer informatie omtrent het aanmelden. Vaak kun je ook meer informatie vinden op het intranet van je werkgever.
  • Ben je als medewerker geïnteresseerd in bedrijfsfitness via High Five of Bedrijfsfitness Nederland, maar bied je werkgever dit nog niet aan en ben je nog geen lid van USA? Neem dan contact op met je P&O afdeling of met één van beide organisaties.

Bedrijfsfitness voor werkgever

Wilt u binnen uw bedrijf het ziekte verzuim verlagen en de teambuilding vergroten? Biedt uw medewerkers dan de mogelijkheid om van bedrijfsfitness gebruik te maken. USA Sport & Healthclub is de fitnessclub in Haaksbergen waar zij fitter en gezonder worden.
Daarnaast biedt u uw medewerkers het bruto/netto voordeel op de abonnementen. Dit maakt het nog interessanter om te gaan sporten.
USA Sport & Healthclub is aangesloten bij de volgende bedrijfsfitness organisaties: Bedrijfsfitness Nederland of High Five Health Promotion.

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!