Fitness

Voor Fitness in Haaksbergen kom je naar USA Sport & Healthclub.
In ons fitnesscentrum in Haaksbergen werken alleen goed opgeleide sportinstructeurs voor wie het een passie is de mensen te motiveren en te inspireren hun doelen te stellen en te behalen en grenzen te verleggen. Of je nu jong of oud(er) bent, fitness in de breedste zin van het woord is geschikt is voor iedereen. Denk hierbij aan b.v. krachttraining, conditietraining, cardio fitness, etc.
Fitness doen we bij USA Sport & Healthclub op professionele apparatuur. LifeFitness, Matrix, Technogym, Keiser, Panatta, dit is zomaar een greep uit de merken die je bij ons tegenkomt. Om het trainen te veraangenamen zijn al onze ruimtes voorzien van airco. Daarnaast hangen er diverse televisies met narrowcasting die je op de hoogte houden van alles wat er bij USA gebeurt.
USA Sport & Healthclub is aangesloten bij zowel Bedrijfsfitness Nederland als bij het Nationaal Gezondheidsplan van High Five. Dat betekent dat wanneer jouw werkgever is aangesloten bij één van deze twee aanbieders je voordelig kunt sporten bij USA.
Kom naar USA sport voor Medical Fitness, iedere maandagavond is er om 20.30 uur een sportinstructeur die je helpt bij het begeleiden, trainen en/of om een passend trainingsschema te maken. Nek-, rug-, knie- en schouderklachten etc.
Senioren zijn welkom bij USA en er is ruime keuze!
Tegenwoordig willen steeds meer mensen sporten met een personal trainer. En dat is niet gek als je beseft dat ongeveer 80% van de mensen die begint met fitness binnen 6 maanden weer stopt.
Cardio fitness bij USA kun je beoefenen om af te vallen en je uithouderingsvermogen te verbeteren, als sport-specifieke traininga, herstel-training of als onderhoudstraining in de winter-/zomerstop (verenigingen).
USA Healthclub heeft een zeer uitgebreide krachttraingsruimte bestaande uit toestellen en free weights!
Beginner, gevorderde of professionele atleet? Met fitnessen op de EGYM haal je het maximale uit je training! EGYM biedt verschillende trainingsmethode zoals; regulier trainen, isokinetisch trainen, excentrisch trainen en adaptief trainen.
Het outdoor sport terrein beschikt over meerdere sportvelden waaronder een afdeling voor krachttraining en fitness waar gretig gebruik van wordt gemaakt.
KIDZ Fitness is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes, onder professionele begeleiding.

Fitness na revalidatie

Bewegen is altijd belangrijk, met name ook als je net een revalidatietraject bij de fysiotherapeut achter de rug hebt. Het is dan van belang om door te blijven bewegen om zo je lichaam sterker te maken. In ons fitnesscentrum in Haaksbergen hebben wij alle mogelijkheden en kennis in huis om samen met jou aan de slag te gaan. Onze ervaren instructeurs stellen een op maat gemaakt trainingsschema voor jou samen, zodat je met beleid kunt werken aan het sterker worden.

65+ Fitness

Senioren zijn bij ons fitnesscentrum in Haaksbergen van harte welkom. Ook voor u is fitness van groot belang. Bewegen is belangrijk voor uw algehele fitheid en gezondheid. Hierdoor neemt de kracht in de spieren en de botdichtheid toe. Daarnaast verbetert de conditie van het hart en de longen.

 

Gratis fitness proefles

Kom voor fitness in Haaksbergen naar USA Sport & Healthclub. Plan hier je gratis proefles. Wij geven je vooraf graag een rondleiding en de nodige informatie voordat je aan de slag gaat.