Personal Training Haaksbergen
USA Sport & Healthclub
Home > Personal Training Haaksbergen

Personal training Haaksbergen is nu voor iedereen toegankelijk!

Tegenwoordig willen steeds meer mensen sporten met een personal trainer. En dat is niet gek als je beseft dat ongeveer 80% van de mensen die begint met fitness binnen 6 maanden weer stopt. Een stok achter de deur biedt daarom uitkomst. Je maakt een afspraak met een van onze ervaren personal trainers die de volle aandacht voor je heeft en je motiveert en inspireert om je doelen te stellen en te behalen. Tijdens de personal training sessies word je tot het maximale gedreven en zoek je daadwerkelijk de grenzen op. Hierdoor boek je veel sneller resultaat!

Smallgroup Personal Training...wat houdt dat in?

In één op één sessies heb je 100% aandacht van de personal trainer. Toch kan dit voor sommigen niet haalbaar zijn (financieel) of train je liever in een groep. Dan biedt Small Group personal training de uitkomst. Een Small Group bestaat uit maximaal 4 personen. Bij deze beperkte omvang is sporten met persoonlijke begeleiding heel goed mogelijk. Je kunt je eigen groep starten met vrienden/bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Afgezien van het feit dat het voordeliger is, kun je elkaar motiveren en scherp houden. Tevens geniet je van alle aspecten van personal training. Daarbij komt nog eens dat het gezellig is!
Een Small Group Personal Training sessie duurt 45 tot 60 minuten. De workouts zijn gericht op conditie, functioneel trainen, core- en houdingsscholing, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie. Kortom; alle spiergroepen komen aan bod!

Wat mag je verwachten van een Personal Training sessie:

– Een persoonlijk trainingsplan o.b.v. doelstellingen
– Voedingsschema op maat
– Lifestyle coaching: motivatie, stress/slaap bewustzijn, etc.
– Inzicht in vooruitgang in training, voeding, lichaamssamenstelling
– Evaluatie en contactmomenten

Wat kost een personal trainer bij USA Sport & Heathclub

Kom voor Personal Training in Haaksbergen naar USA Sport & Healthclub. Voor de kosten van een personal trainer kun je ons bellen, 053 – 5724268. Wij informeren je graag over de tarieven van Personal Training en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

Personal Training Haaksbergen USA Sport & Healthclub

Wil je zelf een keer ervaren of USA Sport & Healthclub bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!