Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
X

Probeer nu 1 gratis proefles bij USA Healthclub!
Vul dit formulier in en ons team neemt z.s.m. contact op
om je gratis proefles in te plannen.

Nieuws / Motorcross/BMX/MTB Trainingen

CONDITIETRAINING VOOR CROSSERS door RICK SATINK (Nederlands kampioen) en Daimler Eijsink (2e van Nederland).

Motorcross (MX) Haaksbergen - USA Sport en Healthclub heeft Daimler Eijsink en Rick Satink gestrikt voor het geven van specifieke motorcrosstrainingen.
Beide heren hebben een ongelofelijke dosis ervaring op het gebied van motorcross op de baan en daarbuiten. Daimler en Rick geven in de diverse sportzalen van USA training voor deze doelgroep. Zij zullen een gezamenlijke warming-up geven gevolgd door conditionele training met  MX oefeningen. Daarna volgt een krachttraining met behulp van een schema in de ruime en vernieuwde krachtsportzaal (100 krachtsporttoestellen) van USA.
Deze training is iedere donderdag om 19.30 uur. Daimler of Rick zijn tijdens deze training aanwezig en begeleiden iedereen.
Of je nu 65/85cc, 125/250cc of 500cc rijdt, iedere MXer, maar ook BMXers en MT-ATBers met dezelfde doelstellingen, zijn welkom. Je weet hoe belangrijk de voorbereiding is qua conditie, kracht, coördinatie en corestability. Om op eigen houtje de sportschoenen aan te trekken en buiten je rondje te gaan hardlopen vergt een ijzeren dicipline, vaak met veel blessureleed.
Het advies is dan ook, train in een groep met een erkende MX trainer die precies weet hoever je moet gaan en op welke belastbaarheid er getraint moet worden. Het is belangrijk dat je tijdens de opbouw van deze training blessurevrij blijft. Elke oefening moet vooral veilig worden uitgevoerd, zodat je progressie niet stil komt te liggen. Een goede begeleiding voorkomt burnouts, overtraining en/of te vroeg/te laat pieken!
Bij USA kan elke dag aan conditie en kracht worden gewerkt d.m.v. specifieke groepstrainingen zoals b.v. HIIT en Crossbox (speciale trainingsprogramma's voor prestatie- en topsporters).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Uiterweerd. Bel 053-5724268.
LET OP: wij stellen een limiet aan het aantal deelnemers van deze les, dus vol=vol.

Informatie aanvragen

Voornaam *
Achternaam*
Plaatsnaam *
Telefoonnummer *
Ik wil informatie over
E-mail adres *
Bericht