Home > Corona

CORONA UPDATE 16 JANUARI 2021

Het is inmiddels een maand geleden dat we onze sportschool 5 weken moesten sluiten. Inmiddels stonden wij in de startblokken om je weer te verwelkomen. Hoe graag we ook willen, het is nog niet mogelijk om te komen trainen bij USA Sport & Healthclub. De huidige maatregelen zijn door de overheid met nog eens drie weken verlengd. Dit betekent dat wij zoals het er nu naar uitziet op 10 februari weer open mogen. Wel zijn we van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Mocht je vragen hebben over je abonnement willen we je vragen dit per e-mail te doen en te sturen naar [email protected].

Om je toch van dienst te kunnen zijn, gaan natuurlijk door met het faciliteren van jouw thuistraining en doen er alles aan om je een zo volledig mogelijk aanbod te bieden. Er staan inmiddels veel lessen online op Youtube, die via onze Facebook pagina te volgen zijn. Daarnaast bieden we Fitsnacks.TV. Dit platform heeft een grote variatie aan korte workouts voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. Op onze site vind je hierover de nodige informatie https://www.usasport-haaksbergen.nl/fitsnacks-tv-nieuw-bij-usa/
Op deze manier bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

Incasseren contributie

De contributie zal komende maand rond 6 februari geïnd worden. We zullen niet het hele bedrag incasseren, maar 75 %. Ook voor de maand maart gaan we 75% incasseren in plaats van het volledige bedrag. 

We willen je enorm bedanken voor je loyaliteit. Het is een ongelooflijk vervelende situatie, ook wij hadden het graag anders gezien.

Waarom innen we toch een deel van de contributie?

Allereerst help je op deze manier USA Sport & Healthclub deze moeilijke periode door te komen. Los van de vaste lasten, moeten we het personeel ook door kunnen blijven betalen. Als we deze maand in z’n geheel geen contributie zouden innen, zou dit helaas gevolgen hebben voor een aantal van jullie zo bekende en geliefde instructeurs.

Gebruik maken van de compensatieregeling

Wil je gebruik maken van deze compensatieregeling, dan hoef je niets te doen. Dit wordt automatisch verwerkt.
Mocht je USA een hart onder de riem willen steken, kun je er voor kiezen geen gebruik te maken van de compensatieregeling en dus de volledige contributie te betalen. Is dat het geval, stuur dan een email naar [email protected].

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan! We hopen jullie dan ook allemaal weer op 10 februari te mogen verwelkomen.
Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en op jezelf en help elkaar waar mogelijk!

Sportieve groet,

Henk Uiterweerd
en het Team van USA