Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
X

Probeer nu 1 gratis proefles bij USA Healthclub!
Vul dit formulier in en ons team neemt z.s.m. contact op
om je gratis proefles in te plannen.

Health / Personal training

Personal training

Jouw persoonlijke coach is tevens jouw motivator!


PERSONAL TRAINING is nu voor iedereen toegankelijk!

Tegenwoordig vinden veel mensen hun weg naar een personal trainer. En dat is niet gek als je beseft dat ongeveer 80% van de mensen die begint met fitness binnen 6 maanden weer stopt. Een stok achter de deur biedt daarom uitkomst. Je hebt een afspraak met een personal trainer die de volle aandacht voor je heeft. Tijdens sessies word je tot het maximale gedreven en zoek je daadwerkelijk de grenzen op. Hierdoor boek je veel sneller resultaat!

Smallgroup PT...wat houdt dat in?

In één op één sessies heb je 100% aandacht van de personal trainer. Toch kan dit voor sommigen niet haalbaar zijn (financieel) of train je liever in een groep. Dan biedt Small Group personal training de uitkomst. Een Small Group bestaat uit maximaal 4 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk. Je kunt je eigen groep starten met vrienden/bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Afgezien van het feit dat het voordeliger is, kun je elkaar motiveren en scherp houden. Tevens geniet je van alle aspecten van personal training. Daarbij komt nog eens dat het gezellig is!
Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 60 minuten. De workouts zijn gericht op conditie, functioneel trainen, core- en houdingsscholing, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie. Kortom; alle spiergroepen komen aan bod!

 

Wat mag je verwachten van een PT sessie:

  • Een persoonlijk trainingsplan o.b.v. doelstellingen
  • Voedingsschema op maat
  • Lifestyle coaching: motivatie, stress/slaap bewustzijn, etc.
  • Inzicht in vooruitgang in training, voeding, lichaamssamenstelling
  • Evaluatie en contactmomenten


Tarieven PT, informeer bij USA!

Informatie aanvragen

Voornaam *
Achternaam*
Plaatsnaam *
Telefoonnummer *
Ik wil informatie over
E-mail adres *
Bericht