Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
X

Probeer nu 1 gratis proefles bij USA Healthclub!
Vul dit formulier in en ons team neemt z.s.m. contact op
om je gratis proefles in te plannen.

Health / CrossBox

CrossBox

The CrossBox is een kracht- en conditioneel trainingsprogramma dat als doel heeft een zo’n breed mogelijke prikkel op het lichaam te creëren. The CrossBox kenmerkt zich doordat het zich niet richt op één specifiek onderdeel van fitness. The CrossBox streeft ernaar om de 10 fysieke eigenschappen van het lichaam te trainen. 
Deze 10 fysieke eigenschappen zijn: cardiovasculair vermogen, weerstands-/uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, power, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid.

Lesrooster: KLIK HIER


 

Bij The CrossBox train je de olympische lifts; de Deadlift, Squat en Clean. Verder train je de gymnastische basisoefeningen; Pull-ups, Sit-ups en Push-ups. Ook de monostructurele bewegingen, beter bekend als ‘cardio’, komen aan bod. Voorbeelden hiervan zijn fietsen, rennen, roeien en touwtje springen.
Deze oefeningen en technieken train je in verschillende combinaties en in verschillende volgorde, waardoor geen enkele training hetzelfde is.
Routine is de valkuil!

The CrossBox maakt geen gebruik van fitnessapparaten of toestellen. The CrossBox gaat uit van functionele bewegingen in plaats van het trainen van geïsoleerde spiergroepen. Je zult veel bewegingen uit het dagelijks leven in de trainingen herkennen. Onder intensieve begeleiding wordt een hoogwaardige kwaliteit fitness gecoacht. Bij The CrossBox traint iedereen dezelfde technieken en bewegingen. Alleen de uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen wordt individueel aangepast. Dit maakt The CrossBox toegankelijk voor iedereen. Het recept van The CrossBox: functionele bewegingen, constant gevarieerd uitgevoerd met een hoge intensiteit waarbij veiligheid voorop staat.

 

 

 

 

 

 

The Crossbox peilers

 

Informatie aanvragen

Voornaam *
Achternaam*
Plaatsnaam *
Telefoonnummer *
Ik wil informatie over
E-mail adres *
Bericht