Fitness Haaksbergen
USA Sport & Healthclub
Home > Fitness Haaksbergen

Voor Fitness in Haaksbergen kom je naar USA Sport & Healthclub

In ons fitnesscentrum in Haaksbergen werken alleen goed opgeleide sportinstructeurs voor wie het een passie is de mensen te motiveren en te inspireren hun doelen te stellen en te behalen en grenzen te verleggen. Of je nu jong of oud(er) bent, fitness in de breedste zin van het woord is geschikt is voor iedereen. Denk hierbij aan b.v. krachttraining, conditietraining, cardio fitness, etc.

Fitness doen we bij USA Sport & Healthclub op professionele apparatuur. LifeFitness, Matrix, Technogym, Keiser, Panatta, dit is zomaar een greep uit de merken die je bij ons tegenkomt. Om het trainen te veraangenamen zijn al onze ruimtes voorzien van airco. Daarnaast hangen er diverse televisies met narrowcasting die je op de hoogte houden van alles wat er bij USA gebeurt.

Fitness na revalidatie

Bewegen is altijd belangrijk, met name ook als je net een revalidatietraject bij de fysiotherapeut achter de rug hebt. Het is dan van belang om door te blijven bewegen om zo je lichaam sterker te maken. In ons fitnesscentrum in Haaksbergen hebben wij alle mogelijkheden en kennis in huis om samen met jou aan de slag te gaan. Onze ervaren instructeurs stellen een op maat gemaakt trainingsschema voor jou samen, zodat je met beleid kunt werken aan het sterker worden.

65+ Fitness

Senioren zijn bij ons fitnesscentrum in Haaksbergen van harte welkom. Ook voor u is fitness van groot belang. Bewegen is belangrijk voor uw algehele fitheid en gezondheid. Hierdoor neemt de kracht in de spieren en de botdichtheid toe. Daarnaast verbetert de conditie van het hart en de longen.

 

Gratis fitness proefles

Kom voor fitness in Haaksbergen naar USA Sport & Healthclub. Plan hier je gratis proefles. Wij geven je vooraf graag een rondleiding en de nodige informatie voordat je aan de slag gaat.

Fitness Haaksbergen USA Sport & Healthclub 2

Wil je zelf een keer ervaren of USA Sport & Healthclub bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!