Home > CBB Mannen 40+
CBB Mannen 40+ Haaksbergen
USA Sport & Healthclub

CBB Mannen 40+, een uitdagende workout!

CBB Mannen 40+ is een combinatie van CrossBox en Boxen voor mannen van boven de 40 die voor een uitdaging in zijn.

CBB is, net als CrossBox en Boxen, een training die een combinatie van extreem uitdagend kracht-, techniek- en conditietrainingsprogramma dat als doel heeft een zo’n breed mogelijke prikkel op het lichaam te creëren. CBB kenmerkt zich doordat het zich niet richt op één specifiek onderdeel van fitness, maar juist gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. CBB streeft ernaar om de 10 fysieke eigenschappen van het lichaam te trainen.

Deze 10 fysieke eigenschappen zijn: cardiovasculair vermogen, weerstands-/uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, power, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid.

Oefeningen en technieken train je in verschillende combinaties en in verschillende volgorde, waardoor geen enkele training hetzelfde is.
Routine is nl. de valkuil!

CBB maakt geen gebruik van fitnessapparaten of toestellen. CBB gaat uit van functionele bewegingen in plaats van het trainen van geïsoleerde spiergroepen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van materialen zoals touwen, bumper plates, barbells, kettlebells en bokspalen. Je zult veel bewegingen uit het dagelijks leven in de trainingen herkennen. Onder intensieve begeleiding wordt een hoogwaardige kwaliteit fitness gecoacht. Bij CBB traint iedereen dezelfde technieken en bewegingen. Alleen de uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen wordt individueel aangepast, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen. 

Het recept van The CBB mannen 40+ Haaksbergen: functionele bewegingen, constant gevarieerd uitgevoerd met een hoge intensiteit waarbij veiligheid voorop staat.

USA Sport & Healthclub Haaksbergen

Wil je zelf een keer ervaren of USA Sport & Healthclub bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!