Afvallen Haaksbergen
USA Sport & Healthclub
Home > Afvallen Haaksbergen

Afvallen in Haaksbergen start met een gezonde leefstijl!

Probeer je al tijden je overtollige gewicht te verliezen, maar lukt het afvallen maar steeds niet? USA Sport & Healthclub biedt diverse methodes om snel af te vallen. De basis van al deze methodes is dat je het verantwoord en onder begeleiding van onze voedingscoach en/of onze instructeurs doet en dat je je leefstijl gaat aanpassen voor een gegarandeerd en blijvend resultaat.

Afvallen met een unieke afslankprogramma

Met de zomer in het zicht is er weer een reden om de kilo’s eraf te willen diëten en te trainen. Een combinatie van een aangepast voedingsprogramma en een gericht sportprogramma zorgen voor gewicht verliezen!
Met 28 voedingsprogramma’s in 4 weken vanaf €25,-.

Hierdoor krijg je meer energie, word je fitter (sterkere spieren) en krijg je een veel beter uithoudingsvermogen! USA helpt je hierbij. Voor alle informatie over dit afslankprogramma klik hier.

Een gezonde leefstijl met BenFit

Afvallen heb je nog nooit zo makkelijk vol kunnen houden als met het BenFit programma. Dit programma biedt een blijvende oplossing om anders te gaan eten, bewegen en ontspannen. Samen met onze voedingscoach werk aan jouw nieuwe en gezonde leefstijl. Je krijgt gericht voedingsadvies met daarnaast trainingsprogramma’s.
Om aan dit programma deel te nemen, hoef je geen lid te zijn van USA Sport & Healthclub. Voor alle voordelen en informatie over afvallen met Benfit klik hier.

Probeer nu onze Sim-Up

Wil je plaatselijk afvallen, definitief afrekenen met probleemzones zoals een buikje, lovehandles, zadeltassen, vetophoping of cellulitis? Afvallen op de plek waar je dat wenst is vaak niet mogelijk door alleen gezonde voeding, lijnen of sport. Liposuctie lijkt de oplossing, maar is pijnlijk en risicovol.
Afslankbehandelingen met de Slim-Up is de oplossing. Lees hier alles over deze succesvolle methode.

Afvallen met Slenderen

Afvallen in Haaksbergen kan ook in onze slenderstudio op de daarvoor bestemde slenderbanken. Slenderen doen we in groepsverband. De maximale groepsgrootte is 6-9 personen. U krijgt professionele begeleiding en veel aandacht, waardoor u zich snel op uw gemak zult voelen. Na de les wordt er gezellig met de groep koffie gedronken! Lees hier meer over afvallen met Slenderen.

USA Sport & Healthclub Haaksbergen

Wil je zelf een keer ervaren of USA Sport & Healthclub bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!