Volg ons op Twitter
X

Probeer nu 1 gratis proefles bij USA Healthclub!
Vul dit formulier in en ons team neemt z.s.m. contact op
om je gratis proefles in te plannen.

Nieuws / Slender Marathon bij USA Sport & Healthclub

Slender Marathon bij USA Sport & Healthclub

Slender Marathon bij USA Sport & Healthclub

Op vrijdag 5 oktober aanstaande organiseren ReumaNederland en een groot aantal Slender You Salons alweer voor het 17e jaar de Slender You Marathon!
Tijdens deze Slender You Marathon openen de salons door heel Nederland hun deuren en kan iedereen voordelig kennismaken met het slenderen.
Dit jaar doet USA Sport & Healthclub ook mee voor het goede doel. Slenderen op deze dag is gratis, maar een bijdrage in de collectebus van ReumaNederland wordt zeer op prijs gesteld!

Slenderen
Slenderen concentreert zich op versterking, versoepeling en verslanking van de spieren in 48 houdingen verdeeld over zes toestellen. Voor veel mensen met beweegklachten verlicht slenderen ook de pijn. Voordat mensen met medische klachten met slenderen beginnen, wordt aangeraden om met de huisarts te overleggen.

Over het ReumaNederland
ReumaNederland is de grootste patiëntenorganisatie voor mensen met een vorm van reuma en helpt hen om zelf hun kwaliteit van leven te verbeteren. In Nederland hebben meer dan twee miljoen mensen een vorm van reuma, waaronder artrose. ReumaNederland geeft voorlichting en advies en maakt zich samen met patiënten sterk voor hun belangen bij politiek en zorg. Daarnaast financiert en initieert ReumaNederland wetenschappelijk reumaonderzoek naar betere behandelmethoden en genezing. ReumaNederland krijgt geen geld van de overheid en is afhankelijk van particuliere donaties en giften.

Informatie aanvragen

Voornaam *
Achternaam*
Plaatsnaam *
Telefoonnummer *
Ik wil informatie over
E-mail adres *
Bericht