Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
X

Probeer nu 1 gratis proefles bij USA Healthclub!
Vul dit formulier in en ons team neemt z.s.m. contact op
om je gratis proefles in te plannen.

Nieuws / AH Sportactie

AH Sportactie

Van 17 t/m 30 september 2018 ontvang je in alle Albert Heijn winkels bij elke keer boodschappen doen een sportvoucher. Deze voucher is twee keer sporten waard en kan je tot 25 november bij USA Sport & Healthclub verzilveren via www.ahsportactie.nl.
Wil jij ook meer gaan bewegen en je weer fit en energiek gaan voelen? Doe dan in de periode van 17 t/m 30 september je boodschappen bij Albert Heijn en kom sporten bij USA Sport & Healthclub!

Tijdens de Nationale Sportweek zetten we de sport in de etalage en inspireren we Haaksbergen en omgeving meer te bewegen en te sporten. Om mensen te activeren en daadwerkelijk in beweging te krijgen, hebben NOC*NSF en Albert Heijn de handen ineengeslagen. Samen organiseren ze tot en met 2020 sportieve acties onder de naam AH Sportactie. In de AH Sportactie activeren ze Nederland en dagen we iedereen uit de sport te ontdekken die bij je past.

In 2017 was de AH Sportactie een groot succes. Meer dan 40.000 sporters hebben tezamen 331 verschillende sporten ontdekt. In de periode september t/m december 2017 hebben deze sporters maar liefst 114.000 boekingen geplaatst bij de ruim 6000 gastvrije sportclubs en is de actie gewaardeerd met een 9.

N.B. De AH Sportactie is alleen voor mensen die nog geen lid zijn van USA Sport & Healthclub.

 

 

Informatie aanvragen

Voornaam *
Achternaam*
Plaatsnaam *
Telefoonnummer *
Ik wil informatie over
E-mail adres *
Bericht