Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
X

Probeer nu 1 gratis proefles bij USA Healthclub!
Vul dit formulier in en ons team neemt z.s.m. contact op
om je gratis proefles in te plannen.

Beauty / 21-dagen kuur resultaten

21-dagen kuur resultaten

Resultaat van een tevreden klant...

Weg met die kilo’s....

Mijn naam is Ilse, 31 jaar en ben moeder van 2 kinderen. Omdat ik niet zo tevreden was met mezelf, ben ik bij USA Healthclub terecht gekomen.
Van jaren NIET sporten, je kent het wel, en allerlei redenen en excuses om maar niet te gaan, ben ik 2x in de week gaan sporten.
Zo begon ik samen met mijn buurvrouw in augustus.
 

En toen…
Tijdens een Megawalk les kwam het via de info tv voorbij: 21-dagen STOFWISSELINGSKUUR!
Ik ben naar de informatie avond gegaan waar Darinka uitleg gaf over het product. Aan het einde van de avond was ik verkocht. Ik dacht: "Als dit niet werkt…"
Begin december was het zover.
Na 2 oplaaddagen begon het “echte” werk.
Ondanks het feit dat je niet heel veel eet gedurende de dag, is het heel goed vol te houden en heb je geen hongergevoel. Aan het begin is het even wennen qua energieniveau, maar dat kwam uiteindelijk naar zo'n anderhalve week weer. Tijdens de kuur heb ik zelfs mee gedaan met de 3 uur durende Megawalk Marathon!!!
Ook ben ik meer gaan sporten. Niet omdat het vanuit de 21-dagen Stofwisselingskuur voorgeschreven wordt, maar omdat ik het sporten inmiddels erg leuk ben gaan vinden!! In de lessen van Megawalk, CrossBox en E-Gym ben ik dan ook vaak te vinden.
De eerste kuur, die 21 dagen duurt, heb ik inmiddels achter de rug. Iedere week werd ik gewogen en gemeten. Na 3 weken was ik 8,5 kilo kwijt!!
Het is mogelijk om 2 kuren achter elkaar doen. Zelf heb ik ervoor gekozen om een kleine pauze in te lassen en ben de 2e kuur gestart op 11 januari. Ik heb  een goede start gemaakt om op een gezond gewicht te komen. Ook zal ik zeker op mijn voeding blijven letten en minimaal 3x in de week blijven sporten. Zoals de tekst op het e-GYM bandje zegt: “Make fitness your Lifestyle” heb ik er mijn lifestyle van gemaakt!!

Sportieve groeten, Ilse

Informatie aanvragen

Voornaam *
Achternaam*
Plaatsnaam *
Telefoonnummer *
Ik wil informatie over
E-mail adres *
Bericht